logo

Wakkere Makker

hondenservice Voorschoten

06 8353 7474
marijke@wakkeremakker.nl

Service op maat: hoe het werkt

Iedere hond heeft specifieke aandacht nodig. U kent uw hond als geen ander en weet het beste wat uw hond nodig heeft.
Wakkere Makker heeft een ruim aanbod en stemt graag in goed overleg met u af, met welk aanbod uw hond en u het meest gebaat zijn. Zowel het aanbod uitlaatservice, individuele training als gedragstherapie zijn bedoeld om het welzijn van uw hond te bevorderen of te behouden.

De groepen van de uitlaatservice zijn bewust klein. Uw hond wordt met zorgvuldig beleid geplaatst in de groep(en). Naast dat het uitkomst biedt tijdens uw afwezigheid is de uitlaatservice vooral bedoeld om de honden plezier te laten beleven. Het is een uitlaatklep voor de honden, ze kunnen lang vrij bewegen en onderweg lekker snuffelen en spelen. Het biedt hen sociaal contact met soortgenoten in een ontspannen sfeer, door samen te lopen in losloopgebieden. Lukt het niet in een groep dan is individueel wandelen een mogelijkheid. De wandelingen dienen zeker ook om aan de bewegingsbehoefte van uw hond te voldoen en de routes worden zo veel mogelijk gevarieerd.

Individuele training is bedoeld om u en uw hond de vaardigheden te leren om elkaar goed te kunnen begrijpen in de vorm van samenwerken. Het leertempo wordt bepaald door uw hond en u. Daarnaast worden de trainingen aangepast op het trainingsverleden, uw situatie en wensen. De trainingsdoelen worden afgestemd op uw vraag. De kennis en vaardigheden die u krijgt aangereikt zijn up to date.

Van probleemgedrag wordt altijd eerst een analyse gedaan, waarna een advies volgt en een behandelplan. Wakkere Makker biedt vanzelfsprekend ook vervolgbegeleiding, indien nodig en gewenst. Doorgaans gebeurt dit door middel van het aanbod van (gerichte) trainingen.

Service op maat betekent: een ruim professioneel aanbod, met de aandacht gericht op de persoonlijke behoefte en situatie van uw hond en in goed overleg met u.